Kennlar - Aktuell information gällande Kennlar


Kennlar i Bjästa

Det finns totalt 2 kennlar i Bjästa och flera av dessa kennlar har lång erfarenhet av hunduppfödning. I Bjästa kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra kennel för den hundsorten som ni skulle vilja ha. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon hundägare av samma typ av hund som kan berätta om vilka kennlar som är bra. Information, betyg och rekommendation gällande kennlar i Bjästa eller i närheten kan oftast hittas på nätet.


I Bjästa finns det flera kennlar som föder upp olika sorters valpar och hundar. Det kan därför klokt att ringa runt eller kolla upp kennlarna när de får nya kullar och vilka hundar de har. Innan du ringer till en kennel bör du ha en idé om vilket sorts hund du vill ha och om du kan tänka dig köpa en fullvuxen hund eller om ni vill ha en valp. Viss info får du om hundar och hundraser kan du få på kennlarnas webbsidor eller höra efter med kennelklubbarna.
Det går lätt att komma i kontakt med en bra Kennlar i Bjästa genom att kolla med någon kennel nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla Kennlar i BjästaSpettlidens Kennel

Östersel 112

893 92 BjästaÖrnnästets Kennel

Flöjtvägen 22

893 31 Bjästa