Kennlar - Aktuell information gällande Kennlar


Kennlar i Borlänge

Det finns totalt 5 kennlar i Borlänge och flera av dessa kennlar har lång erfarenhet av hunduppfödning. I Borlänge kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra kennel för den hundsorten som ni skulle vilja ha. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon hundägare av samma typ av hund som kan berätta om vilka kennlar som är bra. Information, betyg och rekommendation gällande kennlar i Borlänge eller i närheten kan oftast hittas på nätet.


I Borlänge finns det flera kennlar som föder upp olika sorters valpar och hundar. Det kan därför klokt att ringa runt eller kolla upp kennlarna när de får nya kullar och vilka hundar de har. Innan du ringer till en kennel bör du ha en idé om vilket sorts hund du vill ha och om du kan tänka dig köpa en fullvuxen hund eller om ni vill ha en valp. Viss info får du om hundar och hundraser kan du få på kennlarnas webbsidor eller höra efter med kennelklubbarna.
Det går lätt att komma i kontakt med en bra Kennlar i Borlänge genom att kolla med någon kennel nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla Kennlar i BorlängeBorlänge Brukshundklubb

Bomsarvet 10

781 68 BorlängeDalarnas Kennelklubb

Allfarvägen 81B

784 42 BorlängeKennel Shakatak

Storsund 92

784 78 BorlängeKoyutuks kennel

Lennheden 402

781 69 BorlängeKriings Kennel

Mats Knuts Väg 215

784 54 Borlänge