Kennlar - Aktuell information gällande Kennlar


Kennlar i Kolmården

Det finns totalt 2 kennlar i Kolmården och flera av dessa kennlar har lång erfarenhet av hunduppfödning. I Kolmården kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra kennel för den hundsorten som ni skulle vilja ha. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon hundägare av samma typ av hund som kan berätta om vilka kennlar som är bra. Information, betyg och rekommendation gällande kennlar i Kolmården eller i närheten kan oftast hittas på nätet.


I Kolmården finns det flera kennlar som föder upp olika sorters valpar och hundar. Det kan därför klokt att ringa runt eller kolla upp kennlarna när de får nya kullar och vilka hundar de har. Innan du ringer till en kennel bör du ha en idé om vilket sorts hund du vill ha och om du kan tänka dig köpa en fullvuxen hund eller om ni vill ha en valp. Viss info får du om hundar och hundraser kan du få på kennlarnas webbsidor eller höra efter med kennelklubbarna.
Det går lätt att komma i kontakt med en bra Kennlar i Kolmården genom att kolla med någon kennel nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla Kennlar i KolmårdenBecajos Kennel

Kvarsebo Blomsätter 1

618 93 KolmårdenBerabos Kennel

Kvarsebo Blomsätter 1

618 93 Kolmården