Kennlar - Aktuell information gällande Kennlar


Kennlar i Staffanstorp

Det finns totalt 4 kennlar i Staffanstorp och flera av dessa kennlar har lång erfarenhet av hunduppfödning. I Staffanstorp kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra kennel för den hundsorten som ni skulle vilja ha. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon hundägare av samma typ av hund som kan berätta om vilka kennlar som är bra. Information, betyg och rekommendation gällande kennlar i Staffanstorp eller i närheten kan oftast hittas på nätet.


I Staffanstorp finns det flera kennlar som föder upp olika sorters valpar och hundar. Det kan därför klokt att ringa runt eller kolla upp kennlarna när de får nya kullar och vilka hundar de har. Innan du ringer till en kennel bör du ha en idé om vilket sorts hund du vill ha och om du kan tänka dig köpa en fullvuxen hund eller om ni vill ha en valp. Viss info får du om hundar och hundraser kan du få på kennlarnas webbsidor eller höra efter med kennelklubbarna.
Det går lätt att komma i kontakt med en bra Kennlar i Staffanstorp genom att kolla med någon kennel nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla Kennlar i StaffanstorpPerlett's Kennel A o G Lindblad

Bjällerupsvägen 71

245 92 StaffanstorpGibas Kennel

Dragonvägen 12

245 91 StaffanstorpParsonalities

Betesvägen 8

245 91 StaffanstorpNeringskenneln

Alberta 5

245 91 Staffanstorp