Kennlar - Aktuell information gällande Kennlar


Kennlar i Trelleborg

Det finns totalt 4 kennlar i Trelleborg och flera av dessa kennlar har lång erfarenhet av hunduppfödning. I Trelleborg kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra kennel för den hundsorten som ni skulle vilja ha. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon hundägare av samma typ av hund som kan berätta om vilka kennlar som är bra. Information, betyg och rekommendation gällande kennlar i Trelleborg eller i närheten kan oftast hittas på nätet.


I Trelleborg finns det flera kennlar som föder upp olika sorters valpar och hundar. Det kan därför klokt att ringa runt eller kolla upp kennlarna när de får nya kullar och vilka hundar de har. Innan du ringer till en kennel bör du ha en idé om vilket sorts hund du vill ha och om du kan tänka dig köpa en fullvuxen hund eller om ni vill ha en valp. Viss info får du om hundar och hundraser kan du få på kennlarnas webbsidor eller höra efter med kennelklubbarna.
Det går lätt att komma i kontakt med en bra Kennlar i Trelleborg genom att kolla med någon kennel nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla Kennlar i TrelleborgHaglösa Hundcenter

Haglösa 68

231 96 TrelleborgEkelidens Hundcenter

Gislöv Ekeliden

231 91 TrelleborgSöderslätts Dobermannkennel

Västra Virestad 48

231 91 TrelleborgStrandvägens Kennel

Böste Strandväg 88

231 92 Trelleborg