Kennlar - Aktuell information gällande Kennlar


Kennlar i Uppsala

Det finns totalt 3 kennlar i Uppsala och flera av dessa kennlar har lång erfarenhet av hunduppfödning. I Uppsala kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra kennel för den hundsorten som ni skulle vilja ha. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon hundägare av samma typ av hund som kan berätta om vilka kennlar som är bra. Information, betyg och rekommendation gällande kennlar i Uppsala eller i närheten kan oftast hittas på nätet.


I Uppsala finns det flera kennlar som föder upp olika sorters valpar och hundar. Det kan därför klokt att ringa runt eller kolla upp kennlarna när de får nya kullar och vilka hundar de har. Innan du ringer till en kennel bör du ha en idé om vilket sorts hund du vill ha och om du kan tänka dig köpa en fullvuxen hund eller om ni vill ha en valp. Viss info får du om hundar och hundraser kan du få på kennlarnas webbsidor eller höra efter med kennelklubbarna.
Det går lätt att komma i kontakt med en bra Kennlar i Uppsala genom att kolla med någon kennel nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla Kennlar i UppsalaUppsala Läns Kennelklubb

Ulls Väg 37

756 51 UppsalaKennel Charivari

Malmavägen 9

756 47 UppsalaWriter's kennel

Liggargatan 31

754 20 Uppsala